Login Logout

190 State Hwy 10 West — Whippany, NJ 07981 
(973) 797-9775 — info@innerspiritstudio.com

Enroll NOW for YOGA TT
Summer One-Month Intensive Training

Subscribe for Specials Inner Spirit Studio Facebook Page Inner Spirit Studio Twitter Feed Inner Spirit Instagram Page g+128

<< Schedule for Sun Jan 22, 2017 - Sat Jan 28, 2017 >>




Sun Jan 22, 2017
Class
Instructor
10:30 am - 11:45 am Inner Fire 98* - Power (YOGA - 75 Min.)
4:00 pm - 5:00 pm Inner Fire 98* - Flow (YOGA - 60 Min.)

Mon Jan 23, 2017
Class
Instructor
9:30 am - 10:45 am Inner Fire 98* - Power (YOGA - 75 Min.)
5:15 pm - 6:00 pm Heated Barre (CARDIO - 45 Min.)
7:00 pm - 8:15 pm Inner Fire 98* - Power (YOGA - 75 Min.)

Tue Jan 24, 2017
Class
Instructor
9:30 am - 10:15 am Barre (CARDIO - 45 Min.)
10:30 am - 11:15 am Baby Bump Pump (Special - 45. Min)
12:00 pm - 12:45 pm Lunchtime Yoga 85*- Warm Flow (YOGA - 45 Min.)
3:30 pm - 4:30 pm Inner Fire 98* - Power (YOGA - 60 Min.)
4:45 pm - 5:45 pm Inner Sizzle 105* - Power (YOGA - 60 Min.)
5:30 pm - 6:15 pm Night Ride Cycle (CYCLE - 45 Min.)
6:00 pm - 7:15 pm Inner Fire 98* - Power (YOGA - 75 Min.)
7:30 pm - 8:30 pm Inner Sizzle 105* - Flow (YOGA - 60 Min.)

Wed Jan 25, 2017
Class
Instructor
6:00 am - 7:00 am Inner Fire 98* - Flow (YOGA - 60 Min.)
9:00 am - 10:15 am Inner Fire 98* - Flow (YOGA - 75 Min.)
12:00 pm - 12:45 pm Lunchtime Cycle (CYCLE)
1:30 pm - 2:15 pm Pre-K FunFit (Special - 45 Min.)
3:30 pm - 4:30 pm Warm 90* - Power (YOGA - 60 Min.)
5:30 pm - 6:15 pm Heated PiYo (CARDIO - 45 Min.)
6:30 pm - 7:15 pm Night Ride Cycle (CYCLE - 45 Min.)
6:30 pm - 7:45 pm Warm 90* - Power (YOGA - 75 Min.)

Thu Jan 26, 2017
Class
Instructor
6:30 am - 7:15 am Cardio Boot Camp (CARDIO)
9:30 am - 10:15 am Plyoga (CARDIO)
12:00 pm - 12:45 pm Lunchtime Yoga 85*- Warm Flow (YOGA - 45 Min.)
4:45 pm - 5:45 pm Inner Fire 98* - Power (YOGA - 60 Min.)
6:00 pm - 7:15 pm Inner Fire 98* - Power (YOGA - 75 Min.)
6:30 pm - 7:15 pm Night Ride Cycle (CYCLE - 45 Min.)
7:30 pm - 8:30 pm Warm 90* - Deep Stretch Candelight (YOGA - 60 Min.)

Fri Jan 27, 2017
Class
Instructor
9:30 am - 10:15 am PiYo (CARDIO - 45 Min.)
1:30 pm - 2:15 pm Pre-K FunFit (Special - 45 Min.)
4:45 pm - 5:45 pm Inner Sizzle 105* - Power (YOGA - 60 Min.)
6:00 pm - 7:15 pm Inner Fire 98* - Power (YOGA - 75 Min.)

Sat Jan 28, 2017
Class
Instructor
8:30 am - 9:45 am Inner Fire 98* - Power (YOGA - 75 Min.)
9:00 am - 9:45 am Cycle (CYCLE - 45 Min.)
10:00 am - 11:15 am Warm 90* - Power (YOGA - 75 Min.)
11:30 am - 12:15 pm Heated Barre (CARDIO - 45 Min.)
12:30 pm - 1:30 pm TRX (CARDIO - 45 to 60 Min.)
2:00 pm - 2:45 pm Baby Bump Pump (Special - 45. Min)

<< Schedule for Sun Jan 22, 2017 - Sat Jan 28, 2017 >>


Date:


Sun Jan 22, 2017
Class
Instructor
10:30 am - 11:45 am Inner Fire 98* - Power (YOGA - 75 Min.)
4:00 pm - 5:00 pm Inner Fire 98* - Flow (YOGA - 60 Min.)

Mon Jan 23, 2017
Class
Instructor
9:30 am - 10:45 am Inner Fire 98* - Power (YOGA - 75 Min.)
7:00 pm - 8:15 pm Inner Fire 98* - Power (YOGA - 75 Min.)

Tue Jan 24, 2017
Class
Instructor
5:30 pm - 6:15 pm Night Ride Cycle (CYCLE - 45 Min.)
6:00 pm - 7:15 pm Inner Fire 98* - Power (YOGA - 75 Min.)
7:30 pm - 8:30 pm Inner Sizzle 105* - Flow (YOGA - 60 Min.)

Wed Jan 25, 2017
Class
Instructor
6:00 am - 7:00 am Inner Fire 98* - Flow (YOGA - 60 Min.)
9:00 am - 10:15 am Inner Fire 98* - Flow (YOGA - 75 Min.)
6:30 pm - 7:45 pm Warm 90* - Power (YOGA - 75 Min.)
6:30 pm - 7:15 pm Night Ride Cycle (CYCLE - 45 Min.)

Thu Jan 26, 2017
Class
Instructor
6:00 pm - 7:15 pm Inner Fire 98* - Power (YOGA - 75 Min.)
6:30 pm - 7:15 pm Night Ride Cycle (CYCLE - 45 Min.)
7:30 pm - 8:30 pm Warm 90* - Deep Stretch Candelight (YOGA - 60 Min.)

Fri Jan 27, 2017
Class
Instructor
6:00 pm - 7:15 pm Inner Fire 98* - Power (YOGA - 75 Min.)

Sat Jan 28, 2017
Class
Instructor
8:30 am - 9:45 am Inner Fire 98* - Power (YOGA - 75 Min.)
9:00 am - 9:45 am Cycle (CYCLE - 45 Min.)
10:00 am - 11:15 am Warm 90* - Power (YOGA - 75 Min.)
3:00 pm - 4:15 pm Yoga Inversion Workshop (SPECIAL - 75 Min.)

<< Schedule for Sun Jan 22, 2017 - Sat Jan 28, 2017 >>


Date:


Sun Jan 22, 2017
Class
Instructor
10:30 am - 11:45 am Inner Fire 98* - Power (YOGA - 75 Min.)
4:00 pm - 5:00 pm Inner Fire 98* - Flow (YOGA - 60 Min.)

Mon Jan 23, 2017
Class
Instructor
9:30 am - 10:45 am Inner Fire 98* - Power (YOGA - 75 Min.)
5:15 pm - 6:00 pm Heated Barre (CARDIO - 45 Min.)
7:00 pm - 8:15 pm Inner Fire 98* - Power (YOGA - 75 Min.)

Tue Jan 24, 2017
Class
Instructor
9:30 am - 10:15 am Barre (CARDIO - 45 Min.)
10:30 am - 11:15 am Baby Bump Pump (Special - 45. Min)
12:00 pm - 12:45 pm Lunchtime Yoga 85*- Warm Flow (YOGA - 45 Min.)
3:30 pm - 4:30 pm Inner Fire 98* - Power (YOGA - 60 Min.)
4:45 pm - 5:45 pm Inner Sizzle 105* - Power (YOGA - 60 Min.)
5:30 pm - 6:15 pm Night Ride Cycle (CYCLE - 45 Min.)
6:00 pm - 7:15 pm Inner Fire 98* - Power (YOGA - 75 Min.)
7:30 pm - 8:30 pm Inner Sizzle 105* - Flow (YOGA - 60 Min.)

Wed Jan 25, 2017
Class
Instructor
6:00 am - 7:00 am Inner Fire 98* - Flow (YOGA - 60 Min.)
9:00 am - 10:15 am Inner Fire 98* - Flow (YOGA - 75 Min.)
12:00 pm - 12:45 pm Lunchtime Cycle (CYCLE)
1:30 pm - 2:15 pm Pre-K FunFit (Special - 45 Min.)
3:30 pm - 4:30 pm Warm 90* - Power (YOGA - 60 Min.)
5:30 pm - 6:15 pm Heated PiYo (CARDIO - 45 Min.)
6:30 pm - 7:45 pm Warm 90* - Power (YOGA - 75 Min.)
6:30 pm - 7:15 pm Night Ride Cycle (CYCLE - 45 Min.)

Thu Jan 26, 2017
Class
Instructor
6:30 am - 7:15 am Cardio Boot Camp (CARDIO)
9:30 am - 10:15 am Plyoga (CARDIO)
12:00 pm - 12:45 pm Lunchtime Yoga 85*- Warm Flow (YOGA - 45 Min.)
4:45 pm - 5:45 pm Inner Fire 98* - Power (YOGA - 60 Min.)
6:00 pm - 7:15 pm Inner Fire 98* - Power (YOGA - 75 Min.)
6:30 pm - 7:15 pm Night Ride Cycle (CYCLE - 45 Min.)
7:30 pm - 8:30 pm Warm 90* - Deep Stretch Candelight (YOGA - 60 Min.)

Fri Jan 27, 2017
Class
Instructor
9:30 am - 10:15 am PiYo (CARDIO - 45 Min.)
1:30 pm - 2:15 pm Pre-K FunFit (Special - 45 Min.)
4:45 pm - 5:45 pm Inner Sizzle 105* - Power (YOGA - 60 Min.)
6:00 pm - 7:15 pm Inner Fire 98* - Power (YOGA - 75 Min.)

Sat Jan 28, 2017
Class
Instructor
7:30 am - 8:15 am Beginner's Yoga Workshop - Class B (SPECIAL - 45 Min.)
8:30 am - 9:45 am Inner Fire 98* - Power (YOGA - 75 Min.)
9:00 am - 9:45 am Cycle (CYCLE - 45 Min.)
10:00 am - 11:15 am Warm 90* - Power (YOGA - 75 Min.)
11:30 am - 12:15 pm Heated Barre (CARDIO - 45 Min.)
12:30 pm - 1:30 pm TRX (CARDIO - 45 to 60 Min.)
2:00 pm - 2:45 pm Baby Bump Pump (Special - 45. Min)
3:00 pm - 4:15 pm Yoga Inversion Workshop (SPECIAL - 75 Min.)